Αρχική Τεχνολογία Υπερύθρων Προϊόντα Πρόσθετα Λήψεις Επικοινωνία

Προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον


Στον ραγδαία μεταβαλλόμενο κόσμο μας, η συνείδηση του ανθρώπου για την προστασία του πλανήτη κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Η επιλογή για ενεργειακή θέρμανση είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για να συμβάλλουμε στην προστασία του πλανήτη και να κάνουμε το σπίτι μας πιο “πράσινο”.

Η ηλεκτρική ενέργεια αποτελεί την πλέον προτιμώμενη πηγή ενέργειας.

Οι συσκευές θέρμανσης που λειτουργούν με την παραδοσιακό τρόπο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας είναι υπεύθυνες για την εκπομπή διάφορων χημικών ουσιών που προκαλούν επιδείνωση της υγείας του ανθρώπου και έχουν παρόμοιες συνέπειες για το περιβάλλον.

Για το λόγο αυτό, η συνεχής αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης μας αναγκάζει να στραφούμε σε “καθαρές” πηγές ενέργειας. Ως εκ τούτου, έχουμε την πρόθεση να διαδώσουμε την αντίληψη και ανησυχία για στροφή σε εντονότερο ενδιαφέρον για το καλύτερο τόσο για τον καθένα από εμάς όσο και για το περιβάλλον μέσω της μείωσης της επίδρασης μας στην κλιματική αλλαγή.

Όπως ακριβώς θα ληφθεί υπ’ όψιν η απόδοση, η τιμή και το στυλ των οικιακών συσκευών κατά την αγορά τους, εξίσου σημαντικό είναι να ληφθεί και η περιβαλλοντική ποιότητα που κάθε προϊόν προσφέρει.

Όλα τα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης Haustek είναι συμβατά με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και κατασκευάζονται με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον, τεχνολογικά προηγμένων και ασφαλή για την υγεία υλίκών.

Η Haustek χρησιμοποιεί υλικά και μεθόδους παραγωγής που δεν διαταράσσουν την ισορροπία του περιβάλλοντος. Τα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο γυαλί.


Εύκολος καθαρισμός


Δεδομένου ότι οι ζώνες θέρμανσης θερμαίνονται από τις μονάδες παραγωγής θερμότητας DualAg+, κανένα σωματίδιο που ακουμπά πάνω στην επιφάνεια του Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης δεν καίγεται.

Ως εκ τούτου, ένα απλό σκούπισμα είναι αρκετό για να καθαρίσετε την επιφάνεια.

Η επιφάνεια είναι επίσης ομαλή και ενισχυμένη, έτσι ώστε η διαδικασία καθαρισμού της να είναι η απλούστερη δυνατή.

Η σκόνη μειώνει την αποτελεσματικότητα των Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης.

Συνεπώς, απαιτούν μόνο ένα ξεσκόνισμα της εξωτερικής τους επιφάνειας μετά την απενεργοποίηση τους και αφού έχει κρυώσει τελείως.

Η χρήση άλλων χημικών ουσιών, εκτός των καθαριστικών για LCD οθόνες, δεν ενδείκνυται.

Tα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης έχουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος εγκατάστασης και συντήρησης σε σχέση με άλλες μεθόδους παραγωγής θερμότητας και απαιτούν ελάχιστη επισκευή ή συντήρηση, σε αντίθεση με άλλες που απαιτούν αλλαγή των φίλτρων ή καθαρισμό του καυστήρα ή σωλήνων.


Οφέλη για την υγεία


Οι μακρές υπέρυθρες ακτίνες είναι αόρατες και απορροφώνται εύκολα από τα υλικά και το ανθρώπινο σώμα, καθώς δημιουργούν δράσεις κραδασμών κατά των οργανικών μορίων.

Οι μακρές υπέρυθρες ακτίνες,όπως οι ακτίνες του ήλιου, εισχωρούν βαθιά στο δέρμα μας και μας ζεσταίνουν.

Αυτή η ενέργεια θέρμανσης βοηθά να απαλλαγούμε από τα μικρόβια που οδηγούν σε διάφορες ασθένειες, με την επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος και τη βελτίωση της παραγωγής των κυττάρων.

Επιπλέον, όταν αυτές οι ακτίνες έρχονται σε επαφή με τα πρωτεϊνικά κύτταρα, από την ανακίνηση αυτών των πρωτεϊνικών μορίων, συμβάλουν στην προώθηση των φυσιολογικών λειτουργιών.

Τα άτομα με ρευματοπάθειες επηρεάζονται εύκολα από ασταθείς συνθήκες του αέρα, όπως η κυκλοφορία του αέρα και η ατμοσφαιρική υγρασία.

Δεδομένου ότι οι συνθήκες του αέρα είναι ομοιογενείς στην ατμόσφαιρα ενός δωματίου στο οποίο χρησιμοποιούνται μακρές υπέρυθρες ακτίνες, τα άτομα με ρευματοπάθειες έχουν λιγότερο πόνο.

Από την άλλη πλευρά, άτομα με αναπνευστικά προβλήματα όπως είναι  το άσθμα και άλλα παρόμοια, χρειάζονται περιβάλλον χωρίς σκόνη και με σταθερή υγρασία. Χάρη στα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης, δεν δημιουργούνται ρεύματα αέρα και έτσι η σκόνη δεν μεταφέρεται κατά μήκος του δωματίου.

Επιπλέον προωθεί την εφίδρωση, μειώνει τους πόνους, συμβάλει στην πρόληψη της μούχλας και της αφύγρανσης.


• Μειώνει τη δυσκαμψία των αρθρώσεων άμεσα.

• Ανακουφίζει από σπασμούς των μυών.

• Μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της παραγωγής ενδορφινών, η οποία συμβάλει σε ανακούφιση από τον πόνο.

• Βοηθά στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

• Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

• Μειώνει το στρες και την κούραση.

• Απομακρύνει τις τοξίνες.

• Kαθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα.

Τεχνολογία DUAL AG+


H ειδική εφαρμογή του αργύρου (ασήμι) ως μετάλλου στο γυαλί, αποτελεί τη βάση παραγωγής θερμότητας των Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης. Ο άργυρος είναι η μοναδική μονάδα παραγωγής θερμότητας· δεν χρησιμοποιείται καμία άλλη ορατή μονάδα θέρμανσης.

Στο σύστημα αυτό, οι υπέρυθρες ακτίνες σχηματίζονται στην επιφάνεια του γυαλιού από τα ιόντα του αργύρου και το γυαλί θερμαίνεται ως φυσική απόρροια του συντονισμού των μορίων του αργύρου.

Η μονάδα παραγωγής θερμότητας Dual Ag+ μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε θερμότητα σε ποσοστό 99,9% χωρίς να παράγει ορατό φως, γεγονός που την καθιστά πιο αποτελεσματική. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Dual Ag+, τα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης θερμαίνουν τον περιβάλλοντα χώρο και τα αντικείμενα μέσα σ’ αυτόν ομοιογενώς.

Θερμαίνουν τις επιφάνειες, τους τοίχους, τα αντικείμενα και τα άτομα που έρχονται σε άμεση επαφή με τις Υπέρυθρες ακτίνες. Ο αέρας απορροφά θερμότητα ομοιόμορφα από τα αντικείμενα, του τοίχους κτλ, ως εκ τούτο δε δημιουργείται ρεύμα αέρα. Επιπλέον, το έμμεσα θερμαινόμενο γυάλινο πάνελ θερμαίνει τον περιβάλλοντα χώρο.


Σε σύγκριση με τις άλλες συσκευές υπέρυθρης θέρμανσης, τα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης της Haustek δεν παρουσιάζουν περιορισμό στη διάρκεια ζωής τους. Όσο το Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης λειτουργεί ορθά, η μονάδα παραγωγής θερμότητας Dual Ag+ θερμαίνει τον περιβάλλοντα χώρο χωρίς να σημειωθεί η παραμικρή απώλεια στην αποτελεσματικότητα και την απόδοσή. Επιπλέον τα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης λειτουργούν αθόρυβα, δεδομένου ότι δεν έχουν μηχανική δομή.

Πιστοποιητικά


Όλα τα προϊόντα μας φέρουν μια ιδιαίτερη ποιότητα και πιστοποιήσεις ελέγχου, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα και τις επιδόσεις τους.

Με σεβασμό στη φύση, η Ηaustek έχει αποκτήσει το πιστοποιητικό της φημισμένης αρχής TÜV γεγονός που αποδεικνύει ότι οι παραγωγικές διαδικασίες της συμμορφώνονται με τα πρότυπα ποιότητας.

Κάθε θερμαντικό πάνελ συνοδεύεται με εγγύηση και είναι συμβατό με τα πρότυπα CE, TÜV, EMC και IPX4.

Πλεονεκτήματα Χρήσης