Αρχική Τεχνολογία Υπερύθρων Προϊόντα Πρόσθετα Λήψεις Επικοινωνία

Συστήματα Ελέγχου Θερμοκρασίας


Αυτό που επιθυμούμε να σας προσφέρουμε είναι πολλές επιλογές ελέγχου της θερμοκρασίας του περιβάλλοντα χώρου σας με διάφορα συστήματα ελέγχου.

Επιλέγοντας το ευκολότερο ή εκείνο που διευκολύνει τη ζωή σας, έχετε αρκετούς εναλλακτικούς, εργονομικούς και ακριβείς τύπους ελέγχου και μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα σε σας.

Το μηχανικό σύστημα ελέγχου απευθύνεται σε σας που αναζητάτε την απλότητα, ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα σας πάει ένα βήμα παραπέρα με την ευκολία χρήσης του τηλεχειριστηρίου και της οθόνης LED.

Η τρίτη επιλογή του ασύρματου θερμοστάτη, σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλά θερμαντικά πάνελ που μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια, ρυθμίζοντάς τα στην ίδια θερμοκρασία. Σας παρουσιάζουμε, δηλαδή, εναλλακτικούς τρόπους έλεγχου της θερμοκρασίας του χώρου σας που ανταποκρίνονται στις προσωπικές απαιτήσεις του καθένα από σας και στο τρόπο ζωής σας.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


  • Η μέγιστη απόσταση δυνατότητας ελέγχου της θερμοκρασίας είναι 100μ. σε ανοικτό χώρο
  • Μεγάλη οθόνη LCD
  • Η οθόνη εμφανίζει τη θερμοκρασία που έχετε ρυθμίσει και τη θερμοκρασία του χώρου ταυτόχρονα
  • Μόνιμη ρύθμιση από τον χρήστη και πρόγραμμα διατήρησης ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος
  • Προαιρετική ένδειξη θερμοκρασίας σε κλίμακα Κελσίου ή Φαρενάιτ
  • Λειτουργία διακοπών και αναμονής είναι διαθέσιμες για εξοικονόμηση ενέργειας και την άνεση σας
  • Δυνατότητα προγραμματισμού του θερμοστάτη για τις 5 ημέρες (καθημερινές) της εβδομάδας και χωριστή ρύθμιση ανά ημέρα (Σάββατο/Κυριακή), με την επιπλέον δυνατότητα προγραμματισμού με τέσσερις χωριστές χρονικές/θερμοκρασιακές περιόδους μέσα στην ίδια μέρα
  • Eμφάνιση αναβαθμονόμησης θερμοκρασίας
  • Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας
  • Αντιψυκτική προστασία


ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ


Οι απλοί και αποτελεσματικοί θερμοστάτες χώρου που σας προσφέρουμε μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο σπίτι για την ανίχνευση και τον έλεγχο της θερμοκρασίας ενός χώρου της επιλογής του χρήστη.

Ο ασύρματος θερμοστάτης αποτελείται από δύο μέρη, τον θερμοστάτη και τον δέκτη.

Ο δέκτης τοποθετείται με απευθείας σύνδεση καλωδίων στη μονάδα παραγωγής θερμότητας και στη συνέχεια ο θερμοστάτης (ο πομπός δεδομένων θερμοκρασίας) μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα στο σπίτι.

Η λειτουργία του θερμοστάτη δεν διαταράσσεται από αντικείμενα που μπορεί να βρίσκονται μεταξύ του δέκτη και του θερμοστάτη, μιας και η μέγιστη απόσταση δυνατότητας ελέγχου της θερμοκρασίας είναι 100μ.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του ασύρματου θερμοστάτη είναι η αντιψυκτική λειτουργία, ειδικά σχεδιασμένη για τα κατοικίδια ζώα και τα φυτά σας, που μένουν μόνα τους στο σπίτι.


Η προεπιλεγμένη θερμοκρασία για την αντιψυκτική λειτουργία είναι ρυθμισμένη στους 5 °C.

Κατά τη διάρκεια της αντιψυκτικής λειτουργίας, εάν η θερμοκρασία δωματίου είναι χαμηλότερη από 5 °C, η μονάδα θα ενεργοποιήσει το σύστημα θέρμανσης μέχρι η θερμοκρασία δωματίου να φθάσει τους 9 °C. Επιπλέον, σας προσφέρονται δύο επιλογές προγραμματισμού.

Αρχικά ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός, στοχεύοντας στην κάλυψη των διάφορων αναγκών σας και, έπειτα ο προγραμματισμός διακοπών που σας επιτρέπει να καθορίσετε μια σταθερή θερμοκρασία και να συνεχίσει το πρόγραμμα που εκτελείται μέχρι το πέρας των διακοπών σας, από 1 έως 99 ημέρες. Ο ασύρματος θερμοστάτης θα καλύψει τις ανάγκες σας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν.ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ


Για εσάς, που βρίσκετε δύσκολη τη χρήση του τηλεχειριστηρίου ή του θερμοστάτη, προσφέρουμε την ευκολότερη δυνατή λύση για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου σας.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον ευκολότερο τρόπο για να λειτουργήσουν τα θερμαντικά πάνελ.

Απλά τοποθετήστε τον διακόπτη του πάνελ στην ένδειξη 'I' για να ενεργοποιήσετε το πάνελ, αποδίδοντας τη μέγιστη δυνατή ενέργεια, ενώ για να διατηρήσετε σταθερή τη θερμοκρασία που έχει αποκτήσει ο χώρος σας, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, τοποθετώντας τον διακόπτη στην ένδειξη 'Ο'.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ


Ο ακριβής και ομαλός έλεγχος της θερμοκρασίας του χώρου σας είναι μεταξύ των εναλλακτικών που προσφέρουμε. Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου μπορεί να ενεργοποιείται και να ρυθμίζεται από ένα τηλεχειριστήριο.

Έχοντας 4 επίπεδα απόδοσης ισχύος που είναι ευδιάκριτα στην οθόνη LED, επιτρέπει την άμεση παρέμβαση σε ξαφνικές αλλαγές της θερμοκρασίας, για να διατηρηθεί σταθερή η θερμοκρασία.

Το τηλεχειριστήριο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το επίπεδο άνεσής σας από οπουδήποτε στο δωμάτιο με μέγιστη απόσταση σήματος περίπου 30μ. Το θερμαντικό πάνελ σας μπορεί να προγραμματιστεί, μεταξύ 1 - 9 ωρών, στο επιθυμητό επίπεδο ισχύος.

Επιπλέον, χάρη στην λειτουργία ύπνου, το προγραμματισμένο πάνελ λειτουργεί σε επιλεγμένο επίπεδο ισχύος και απενεργοποιείται αυτόματα στο τέλος της προεπιλεγμένης περιόδου.

Η ένδειξη υπόλοιπου θερμότητας σας προειδοποιεί για τυχόν θερμή επιφάνεια με σαφείς ενδείξεις στην οθόνη LED, 'H' και 'h'.